Sorry, we don't support IE.

We see that you are using Internet Explorer, an old and unsafe browser. Because of this we can not show you the website that we want you to see.

Please come back in a different browser like Chrome, Firefox or Microsoft Edge. We will be right here, see you in a minute!

Business Process Quality Assurance Controller EMEA

Business Process Quality Assurance Controller EMEA

Topcon Europe Medical B.V. is het EMEA hoofdkantoor van het Japanse Topcon, een bedrijf dat o.a. oogheelkundige diagnostische instrumenten produceert. Vanaf Capelle aan den IJssel leveren wij  medische apparatuur aan o.a. ziekenhuizen, specialisten en optometristen in de gehele regio EMEA en verzorgen wij alle Service en Administratie op het gebied van Logistiek, IT, Legal, HR en Finance.

Wij zijn ter vervanging binnen ons Business Process Control Team op zoek naar een

Business Process Quality Assurance Controller EMEA

Het Business Process Control Team is verantwoordelijk voor de inrichting, technische begeleiding en naleving van de controles van de bedrijfsprocessen binnen Topcon Europe Medical in de EMEA regio. Onderdeel daarvan zijn het zorgdragen voor en behouden van de vereiste ISO certificatie in geheel EMEA, alsmede het beoordelen van de opzet, bestaan en effectieve werking van de (financiële) procescontroles (zoals Sarbanes-Oxley),  identificatie en documentatie van vereiste acties en beleid, conformiteitstests en voortdurende monitoring.

Ook beoordeelt het BPC team operationele risico's, financiële overzichten en compliance risico's en de verdere ontwikkeling van het control framework van J-SOx-compliance met interne en externe partijen zoals externe accountants. Kennis en ervaring zoals CPA, CIA of CISA en kennis van boekhoudprincipes zijn hierbij een must. Daarnaast is een goede zakelijke en strategische kennis van bedrijfsstructuur en -organisatie alsmede kennis van producten en diensten onontbeerlijk.

De taken en verantwoordelijkheden van de Business Process Controller EMEA zijn:

 

-     Ervaring met Quality Assurance en ISO certificering

De ideale kandidaat moet enige jaren ervaring hebben in ISO certificering proces en gewerkt hebben met Quality assurance systemen.

-      Optimaliseren en verbeteren van bedrijfsprocessen

De ideale kandidaat moet verstand hebben van Lean Six Sigma methodiek en deze kunnen toepassen om de verschillende bedrijfsprocessen waar nodig te verbeteren

-      J-SOx audits en bedrijfsproces reviews uitvoeren

De ideale kandidaat moet in staat zijn om zelfstandig sample testing uit te voeren op onze bedrijf kritische processen en deze te rapporteren aan het management

-      Monitoren, aanjagen en oplossen van interne en externe audit deficiënties

De kandidaat beschikt over communicatieve kwaliteiten; een uitstekend analytisch vermogen; die gericht is op samenwerking. U bent integer, flexibel en staat voor kwaliteit en verbetering. U bent klant- en servicegericht; energiek, gedreven, resultaatgericht en kunt goed luisteren en helder communiceren.

 

De ideale kandidaat moet in staat zijn om een netwerk binnen Topcon op te bouwen om daarmee de gevonden audit deficiënties op te volgen en samen met de relevante afdelingen op te lossen.

Daarnaast dient u de balans tussen de rollen politie agent en adviseur goed te bewaken om zo een goede persoonlijke effectiviteit te kunnen realiseren

 

  • Persoonlijke kenmerken die je succes zullen bepalen in deze functie

Academisch denkt en werk niveau

Aantoonbare werkervaring in soortgelijke functie

Helikopter view hebben en toch op detailniveau kunnen opereren

Business Partner die in plaats van als politieagent als verbinder met collega’s van andere afdelingen samenwerkt om de gezamenlijke resultaten te bereiken

Waar nodig een Hands-on mentaliteit, om samen met de business issues op te lossen.

Goede kennis van Engels in woord en schrift (kennis van Spaans, Frans of Italiaans is een plus)

 

 

 

 

Wat bieden wij u:
Een veelzijdige uitdaging in een internationaal georiënteerde omgeving, een informele werksfeer waar vernieuwing hoog in het vaandel staat. Het salaris en uw arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer marktconform met een 13e maand, premie vrij pensioen en 28 verlofdagen bij een werkweek van 40 uur met flexibiliteit in werktijden

Gezien de aard van de werkzaamheden zijn wij niet enthousiast over iemand die een parttime dienstverband wil hebben. U rapporteert aan de  Manager Business Process Control & Quality Assurance EMEA

Voldoe je aan dit profiel en ben je enthousiast om bij een wereldspeler op het gebied van hightech oogheelkundige en optometrische apparatuur te werken? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren.